Brassaï

Exposició a Barcelona. Sala Fundación MAPFRE Casa Garriga Nogués

Temporary

A partir del 20 de febrer, a la nostra sala Fundación MAPFRE Casa Garriga Nogués de Barcelona podràs contemplar l’obra d’un dels mestres de la fotografia del s. XX: Brassaï.

Brassaï va ser un dels membres més destacats dins del conjunt de fotògrafs europeus i americans que, entre les dues guerres mundials, el treball dels quals va redefinir la identitat de la fotografia i va enriquir el seu potencial com a expressió artística.

Aquesta mostra recorre la seva trajectòria a través de més de dues-centes peces. Comissariada per Peter Galassi, conservador en cap del Departament de Fotografia del Museu d’Art Modern de Nova York (MoMA) des del 1991 fins al 2011, és la primera exposició retrospectiva de Brassaï organitzada des de l’any 2000 (Centre Pompidou) i la primera que té lloc a Espanya des del 1993.  

Compta amb el préstec excepcional de l’Estate Brassaï Succession (París) i amb altres préstecs procedents d’algunes de les més importants institucions i col·leccions particulars d’origen nord-americà i europeu: el Museum of Modern Art (Nova York), Centre Pompidou (París), Museum of Fine Arts (Houston), Metropolitan Museum of Art (Nova York), Art Institute of Chicago, Nicholas i Susan Pritzker, David Dechman & Michel Mercure, Philadelphia Museum of Art, ISelf Collection (Londres) i San Francisco Museum of Modern Art.

Brassaï és una producció de Fundación MAPFRE.

Vine, gaudeix, comparteix! #expo_brassai

Useful information

Fecha de inicio:
End date: :
Location: :

Diputació, 250. 08007 Barcelona

Brassaï

Brassaï
Vista per sota del Pont Reial cap al Pont de Solferino, c. 1933
Estate Brassaï Succession, Paris
© Estate Brassaï Succession, Paris

Theme:
Art
Activity :
Exhibitions