Carlos Pérez Siquier

Exposició a Barcelona. Sala Fundación MAPFRE Casa Garriga Nogués

Temporary

Com a mesura de contenció davant del COVID-19, Fundación MAPFRE ha decidit tancar la seva sala d’exposicions situada a la Casa Garriga Nogués, al carrer de la Diputació, 250, a Barcelona. La mesura entra en vigor el divendres 13 de març, fins a nou avís.


Peça fonamental en la forja de la modernitat fotogràfica i la professionalització del mitjà a Espanya, Carlos Pérez Siquier (1930) destaca en el panorama espanyol, en un primer moment, des de postulats propers al neorealisme i, més endavant, com a pioner de la fotografia en color. En tots dos vessants, Pérez Siquier actua des d’una privilegiada posició fronterera, perifèrica, i amb una mirada singular, plenament conscient de la seva autoria malgrat haver començat des d’una concepció intuïtiva de la fotografia, més semblant a la d’una persona que passeja que no pas a la d’un retratista.

Useful information

Fecha de inicio:
End date: :
Location: :

Diputació, 250. 08007 Barcelona

 Consulta els nostres horaris d'obertura.

Aquesta exposició es planteja com una àmplia retrospectiva que recorre les seves sèries més assenyalades, fetes entre el 1957 i el 2018, amb una aportació important d’imatges inèdites i aportacions documentals que n’enriqueixen el discurs.

Vine. Gaudeix. Comparteix #ExpoPerezSiquier

Marbella, 1974

Carlos Pérez Siquier
Marbella, 1974
© Carlos Pérez Siquier

Theme:
Art
Activity :
Exhibitions