Activitats, tallers i jocs

Gaudeix de l’art amb nosaltres

Activitats, tallers i jocs. Sala Fundación MAPFRE Casa Garriga Nogués Activitats, tallers i jocs. Sala Fundación MAPFRE Casa Garriga Nogués

Des del 2004, dins del nostre programa d’activitats pedagògiques, oferim un ampli i variat programa de visites dinamitzades i visites taller entorn de la programació de les nostres exposicions. Adreçades a famílies i a adults, en un desig de divulgar i apropar-ne els continguts a tots els públics d’una manera didàctica i atractiva, les visites afavoreixen el diàleg amb les obres d’art i proporcionen eines per al foment, l’interès i el fet de gaudir de la cultura.

En les visites ens centrem en l’anàlisi i l’estudi de 4 o 5 peces de l’exposició i, a través de converses i jocs guiats per un educador, facilitem la comprensió i l’anàlisi crítica d’aquestes. En alguns casos, després de la visita es dóna pas a una proposta creativa relacionada amb un o diversos aspectes de l’exposició.

Estigues atent i vine a gaudir de l’art.

Activitats, tallers i jocs per a grups educatius

Per a grups educatius

Acudeix amb els teus alumnes a les visites taller i visites dinamitzades a les nostres exposicions. T’oferim el programa detallat i els formularis perquè hi facis la teva reserva.

Activitats, tallers i jocs per a famílies

Per a famílies

Tant tu com els teus fills us ho passareu d’allò més bé en aquestes visites taller i visites dinamitzades a les exposicions. Informa’t de les dates disponibles i reserva ja la teva plaça.