Activitats adreçades a infants de 3 a 6 anys

Activitats en exposicions actuals per a famílies: Activitats adreçades a infants de 3 a 6 anys Activitats en exposicions actuals per a famílies: Activitats adreçades a infants de 3 a 6 anys

Picasso - Picabia. La pintura en qüestió

CREACIONS: AQUÍ TENS EL TEU RETRAT! (Visita-taller)

Qui van ser Pablo Picasso i Francis Picabia? En què s’assemblen les seves obres i en què es diferencien? Per què són figures destacades de la història de l’art?

Durant la visita, les famílies iniciaran un viatge artístic a través dels estils d’aquests creadors que van revolucionar l’art. Pares i fills jugaran amb les formes, els materials i els temes presents en les obres seleccionades. L’educador posarà una atenció especial en el gènere del retrat i s’hi treballarà a partir de les formes cubistes de Picasso, de la imaginació de Picabia —que identificava persones amb objectes— i de les expressions dels personatges.

A l’espai taller, buscarem els ingredients per fer un retrat original a partir de l’observat durant el recorregut. Només caldrà tenir una mica de creativitat i ganes de divertir-se! Cada família crearà un retrat amb materials fàcils de fer servir, per la qual cosa el desenvolupament d’aquesta activitat reforçarà el vincle entre els seus membres, i permetrà assentar els conceptes apresos durant la visita de manera intuïtiva i amena.

Durada: 2 hores

Horari: Dissabtes 11:00h a 13:00h

Dates: 13, 20 i 27 d’octubre; 3, 10, 17 i 24 de novembre; 1, 15, 22 i 29 de desembre; 2 i 12 de gener.

Lloc: sala Fundació MAPFRE Garriga Nogués (Barcelona). Diputació, 250. 08007 Barcelona

Comprar


IMPORTANT:

El preu és de 3 € per persona amb un màxim de 25 participants.