Coneix les nostres activitats per a infants de 7 a 12 anys

Activitats en exposicions actuals per a famílies: Coneix les nostres activitats per a infants de 7 a 12 anys Activitats en exposicions actuals per a famílies: Coneix les nostres activitats per a infants de 7 a 12 anys

Picasso - Picabia. La pintura en qüestió

CONNEXIONS: VEIG, VEIG… QUÈ VEUS? (Visita-taller)

Al llarg de la seva vida, Pablo Picasso i Francis Picabia es van conèixer i van tenir amistats en comú. Creus que l’obra d’un va influir en les creacions de l’altre?

La visita per la sala Fundació MAPFRE Casa Garriga Nogués donarà resposta a aquesta i moltes altres preguntes. Us proposem un viatge exclusiu a través de l’obra d’aquests grans artistes, amb una visita a porta tancada. A partir d’una selecció de les seves obres s’iniciarà un viatge a través de les diferents etapes dels nostres protagonistes i coneixerem altres creadors que van treballar amb ells i van influir en la seva manera d’entendre l’art. Davant de les obres, farem activitats per buscar les diferències entre estils i potenciarem el debat per descriure les creacions com a autèntics especialistes en pintura.

Especialment, durant el recorregut ens fixarem com els artistes van evolucionar amb el retrat i descobrirem noves possibilitats més enllà d’aquest gènere, ja sigui sota una perspectiva realista o a través de la tècnica fotogràfica. A l’espai taller, continuarem endinsant-nos en el retrat i intentarem veure el món amb altres formes i colors, gràcies als diferents materials que ens donaran idees per fer una obra amb el nostre estil propi. Una oportunitat perquè pares i fills gaudeixin jugant!

Durada: 2 hores

Horari: Diumenge de 10:00h a 12:00h 

Dates: 14, 21 i 28 d’octubre; 4, 11, 18 i 25 de novembre; 2, 9, 16, 23 i 30 de desembre; 3 i 13 de gener.

Lloc: sala Fundació MAPFRE Garriga Nogués (Barcelona). Diputació, 250. 08007 Barcelona

Comprar


IMPORTANT:

El preu és de 3 € per persona amb un màxim de 25 participants.