Educació especial

Activitats a exposicions actuals per a grups educatius: Educació especial Activitats a exposicions actuals per a grups educatius: Educació especial


Picasso - Picabia. La pintura en qüestió

ENTRE LES PINZELLADES DE PICASSO I PICABIA (Visita-taller o visita dinamitzada1) 

Qui van ser Pablo Picasso i Francis Picabia? Van arribar a conèixer-se i a treballar junts? En què s’assemblen les seves obres i en què es diferencien?

A través d’una selecció de peces, proposem una visita en la qual el grup observarà alguns dels elements que caracteritzen les obres dels nostres protagonistes. Entre d’altres, coneixerem les formes geomètriques presents en el cubisme, els materials utilitzats en el moviment Dadà —les cordes, les robes o els diaris—, el tractament de l’objecte i com aquest arriba a convertir-se en un retrat segons la mirada de Picabia.

L’activitat i les dinàmiques proposades promouran l’aprenentatge amè i participatiu. L’educador s’adaptarà, en tot moment, a les característiques i les necessitats del grup i vetllarà per la integració de tots els seus membres. Les visites per als grups d’educació especial es duen a terme a porta tancada per afavorir una visita més còmoda i agradable.

Durada: 1,5 hores

Horari: Dilluns d'11:00h a 12:30h

Dates:  15, 22 i 29 d’octubre; 5, 12, 19 i 26 de novembre; 3, 10 i 17 de desembre.

Lloc: sala Fundació MAPFRE Garriga Nogués (Barcelona). Diputació, 250. 08007 Barcelona

1Aclariment: l’aula de la Casa Garriga Nogués no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Per aquest motiu, en funció de les característiques del grup, s’oferirà una visita dinamitzada per les sales o una visita-taller que consta d’una visita per l’exposició i un taller posterior a l’aula. En qualsevol cas, la visita estarà adaptada al grup amb metodologies que garantiran que el grup aprengui tot gaudint de la sessió.


IMPORTANT:

Les activitats per a Educació Especial estan pensades per a un únic grup alhora.

L’activitat és gratuïta, amb un aforament màxim de 30 alumnes.

Els informem que, ara com ara, l’espai taller de la sala Casa Garriga Nogués no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.