Venda d’entrades Fundació MAPFRE

Com a mesura de contenció davant del COVID-19, les sales d'exposicions romandran tancades fins a nou avís.

Madrid

Malgrat no haver-se conegut mai, Rodin i Giacometti van crear un diàleg en les seves trajectòries artístiques amb paral·lelismes i disparitats que es desvetllen per primera vegada en aquesta exposició conjunta que es pot gaudir a Madrid. Entra al món d'aquests dos grans artistes que, a través de les seves escultures, ens ofereixen una nova mirada, lliure i personal, de la figura humana.

Madrid

Després del seu pas per la nostra sala d'exposicions de Barcelona, ​​l'obra de Richard Learoyd, un dels fotògrafs contemporanis més reconeguts en l'actualitat, arriba a Madrid. Les seves imatges en blanc i negre, les fotografies d'animals, paisatges o miralls foscos, són d'una bellesa singular. Coneix la mirada captivadora de Richard Learoyd.

Madrid

A través de més de 60 obres del gran artista mallorquí, et proposem un viatge a l’univers de Miró, un món fantàstic, personal i autèntic, ple de vibrants taques negres i habitat per immensos colors primaris. Descobreix la poesia que s’amaga a la seva pintura. Vine a l’Espai Miró.

Barcelona

La Chanca i els seus habitants, el canvi de paradigma a l’Espanya de la postguerra, la celebració de la nova societat de consum, l’obertura al turisme estranger. L’obra de Pérez Siquier ens ofereix, al llarg de sis dècades, una visió profunda i mordaç dels debats del seu moment. Vine i descobreix-la.

Activitats educatives i familiars