Venda d’entrades Fundació MAPFRE

Madrid

Giovanni Boldini, un dels artistes italians més prolífics de la segona meitat del segle XX, va ser considerat en la seva època el representant de la «màxima bellesa». Et convidem a descobrir la seva obra en diàleg amb la d'altres artistes espanyols que van formar part dels mateixos cercles parisencs. Descobreix la pintura de la Belle Époque.

Madrid

Dublín, la seva gent, l'energia col·lectiva, la quietud, la música. Les fotografies de Eamonn Doyle, de vegades inquietants, ens proposen punts de vista inesperats. Et convidem a conèixer el treball d'un dels fotògrafs més reconeguts en l'actualitat. Ven. Descobreix.

Madrid

A través de més de 60 obres del gran artista mallorquí, et proposem un viatge a l’univers de Miró, un món fantàstic, personal i autèntic, ple de vibrants taques negres i habitat per immensos colors primaris. Descobreix la poesia que s’amaga a la seva pintura. Vine a l’Espai Miró.

Barcelona

L'exposició Tocar el color. La renovació del pastel aprofundeix en el ressorgiment de l'ús d'aquest material com a mitjà per transmetre una certa idea de modernitat que es respirava al segle XIX. A través de les obres de les figures més destacades de l'època, el pastel es mostra com una forma d'art per mèrit propi.

Activitats educatives i familiars

Venda d'entrades Fundació MAPFRE per a les Activitats educatives a Barcelona

Activitats educatives a Barcelona

Convidem els professors a venir amb els alumnes a les nostres exposicions, a descobrir alguns dels artistes més rellevants del segle XX d’una manera diferent, a desvelar els secrets de l’art a través del nostre programa de visites. Us hi esperem.

Venda d'entrades Fundación MAPFRE per a les Activitats familiars a Barcelona

Activitats familiars a Barcelona

Amb les nostres activitats familiars volem generar emocions en els més menuts, però també en els grans, fer volar la imaginació, fomentar la creativitat, omplir els sentits i desenvolupar una nova manera de mirar. Vine amb la teva família a descobrir-ho.